FOREVER LIVING
Aloë Vera is één van de oudste planten ter wereld. De plant heeft een natuurlijke verzorgende, verkoelende en vochtinbrengende werking. Het is niet gek dat dit natuurwonder al eeuwen wordt gebruikt om haar medicinale werking. Tijdens onze schoonheidsbehandelingen vinden we optimale gezondheid en het ultieme gevoel van welzijn belangrijk. De producten van Forever Living Aloe Vera ontspannen de huid en brengen vocht in. Daarnaast beschermt Aloë Vera de huid en verzorgt het de huid met essentiële vitamines en voedzame stoffen.

Forever Beauty en Wellness is een productlijn die helpt bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen van de huid van het gezicht, de hals en het decolleté.  De zuiverste vorm van aloë vera zit in de producten verwerkt, waardoor de huid er stralend uitkomt te zien.
 

Om de zuidverheid en heilzame werking van de producten te garanderen, bezit Forever Living zelf alle aloë plantages. Forever is het eerste bedrijf ter wereld dat het IAS- certificaat (Internal Aloe Science Council) heeft verworden. Forever Living geeft het ultieme gevoel van welzijn waarbij optimale gezondheid en vitaliteit voorop staat. Maak kennis met de krach van Aloë Vera.

ALOE BODY TONING KIT
Een echt verwenpakket voor thuis dat cellulite bestrijd. Ben jij ook zo zat van die putjes in je huid? Negen op de tien vrouwen krijgt te maken met cellulite. Het ontstaat door de vetcellen die in de onderste huidlaag aan elkaar kleven, als gevolg van veel vet opslag. Met de Aloe Body Toning Kit kun je thuis je huid verstevigen. De kit geeft de perfect ondersteuning tegen de sinaasappelhuid. De kit bevat Aloe body toner, Aloe body conditioning, Aloe bath gelee, een loofah en cellofaan. Exclusief bij ons verkrijgbaar in de salon!

Aloe Bath Gelée is heerlijk voor in bad of onder de douche. Het verzorgt de huid optimaal. De verfrissende emulsie reinigd grondig en is een goede voorbereider op de Aloe crèmes. 

Aloe Body Toner, deze vochtregulerende crème bevat een rijke kruidenformule die ervoor zorgt dat de contouren van het lichaam herstelt worden. De crème gaat een sinaasappelhuid tegen, verwarmt en verstevigd de huid. Een echte verwenner voor het lichaam.

Aloe Body Conditioning Crème verzorgt en verzacht de huid. Ook dit is een rijke crème en bevordert de bloedcirculatie. Hierdoor drijft het lichaam vastzittende afvalstoffen, vet en vocht af. 

De Loofah handschoen stimuleert de doorbloeding van de huid en verwijdert dode huidcellen. De handschoen kun je gebruiken bij de Aloe Bath Gelée. 

Cellofaan dekt de huid af en houdt de warmte goed vast. Hierdoor kunnen de werkende Aloe stoffen diep tot in de huid doordringen. Cellofaan is fijn om te gebruiken na het insmeren met de Aloe Body Toner.