PRODUCT
Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van de producten van Magnetic. Het is een van de bekendste merken op nagelgebied en wereldwijd verkrijgbaar. Met meer dan dertig jaar ervaring heeft Magnetic een lijn van kwalitatief goede producten op de markt gezet.  
Magnetic heeft verschillende productlijnen. We kijken tijdens de behandeling goed naar de conditie van de natuurlijke nagel en wat jouw wensen zijn. Op basis daarvan kunnen we kijken welke producten we gebruiken. 

Ben jij je eigen nagels zat of wil je mooie stevige nagels? Dan kun je kiezen voor Gel- of Acrylnagels. 

Magnetic Gels heeft een geavanceerde structuur met oligomeren gecombineer met uitgebalanceerde plasticizers. Die zorgen voor duurzame nagels. De gel wordt na het aanbrengen op de nagel uitgehard in UV-licht. 

Magnetic Acrylic Systems, hiermee kunnen kunstnagels gezet worden met een optimale flixibiliteit en sterke structuur. Door deze samenstelling wordt het draagcomfort groter en is er minder kans op loslating, afgebroken nagels of microbreukjes. Acryl droogt na het zetten aan de lucht op. 

 

Mocht je liever niet gaan voor kunstnagels, maar ben je afbladderende nagelak zat? Wij hebben de oplossing. 

Magnetic UV Gelpolish, het is net zo makkelijk aan te brengen als nagelak maar heeft de kwaliteit van gel. Hierdoor blijft het wekenlang zitten. De gelpolisch is sterk en flexibel en biedt een goede versteviging van de natuurlijke nagel. De gel droogt na het aanbrengen in een UV-lamp. Dit duurt ongeveer 2 minuten.