COLDWELL STYLESIGN

Nieuw en exclusief bij ons in de salon is de Goldwell Stylesign productlijn. Je hebt de stijl van je haar vanaf nu helemaal in eigen hand. De lijn bestaat uit 26 producten en bevatten stylingpolymeren en bamboeproteïnen die de gewenste look creëeren. Daarnaast zorgen ze voor een natuurlijke stijl met flexibele versteviging.

De producten bevatten een UV-filter en een nieuw, uniek elastomeer waardoor het haar beschermd wordt tegen kleurverlies. Perfect na een kleurbeurt. Ook wordt je haar beschermd tegen hittestyling.

De lijn bestaat uit vijf segmenten: Ultra volume, just smooth, creative texture, curly twist, perfect hold. Goldwell Stylesign, je wordt je eigen stylingexpert. 

BEAUTY PILLOW

Een stralende huid en glanzend haar. En dat door alleen op een heerlijk kussen te slapen. De beauty pillow is een primeurtje. Het kussen voorkomt klitten en pluizend haar. Daarnaast verminderd het gespleten haar punten, vet haar en blijft je haar beter in model. Ook voor de huid is dit kussen een uitvinding. Door de satijnen sloop worden rimpels verfijnt en  acné en onzuiverheden bestrijd.  Daarnaast kalmeert het een vurige huid en slaapt het verkoelend. Het kussen kan gebruikt worden door mannen en vrouwen. Een ware luxe voor 's nachts waar je overdag profijt van hebt.

REDKEN CERAFILL

Eén van onze grootste kopzorgen, haarverlies. Ga de strijd aan tegen steeds dunner wordend haar met de Cerafill lijn van Redken. Cerafill heeft 3 verschillende lijnen die allemaal een specifieke werking hebben om haaruitval te verminderen en zelfs meer haar terug te laten groeien. 

Cerafill Retaliate is speciaal voor gevorderd dunner wordend haar. Door de krachtige formule met menthol, ceramide en SP-94 wordt het haar sterker gemaakt. Daarnaast stimuleer en egaliseer Retaliate het haar waardoor het voller voelt en eruit ziet. De formule stimuleert daarnaast de haargroei tot 1700 nieuwe haar na 3 maanden gebruik.

Cerafill Defy richt zich op normaal tot dunner wordend haar. Met deze lijn krijg je direct dikker en voller haar. De fomule bestaat uit zink PCA, een bekende DHT remmer, ceramide en SP-94. Defy versterkt het haar, voedt de hoofdhuid en het gaat dun wordend haar tegen. Zichtbaar voller met een prachte glans. 

Cerafill Maximize voor normaal tot gevorderd dunner wordend haar. Deze formule geeft je haar een extra boost. Na 1 keer gebruiken voelt het alsof je de helft meer aan haar hebt. Maimize zorgt voormeer dichtheid en een toename op de diameter van het bestaande haar. Het reduceert het tempo van haarverlies. 

KMS COLIFORNIA

Voor ieder haartype biedt KMS Colifornia iets. KMS is een topmerk onder de kappers en is exclusief bij ons verkrijgbaar in de salon. De lijn bestaat uit start, style en finisch producten. De startlijn legt de basis voor jouw look en bestaat uit shampoos, conditioners en kuren. De stylelijn zegt het al, het bestaat uit stylingproducten waarmee je je kapsel kunt modelleren en verstevigen. Met de finishlijn maak je het echte statement. De producten van KMS zijn bij ons te koop voor zowel mannen als vrouwen.

GREAT HAIR EXTENSIONS

Altijd al lang haar willen hebben, maar helaas geen lange lokken van jezelf? Ga dan nu voor de Great Hair verlenging. De extensions zijn gemaakt van echt haar, waardoor ze naadloos aansluiten op je eigen haar. De verlenging kan door middel van verschillende technieken ingebracht worden. 

We gebruiken de tape techniek. De tapes worden in het haar geplakt en goed vastgedrukt. De extensions kunnen circa zes weken in het haar blijven zitten. Het verwijderen gaat eenvoudig met de juiste verwijdervloeistof. Het voordeel van tape extensions is voornamelijk dat ze door middel van nieuwe tapes, opnieuw kunnen worden geplaatst. 

Een andere manier om extensions in te zetten kan door middel van weaving. Door het haar vast te zetten met microrings kan de weave meerdere malen worden gebruikt. De ringen zijn niet schadelijk voor het haar en blijven circa zes weken goed zitten. 

Mocht je liever zelf bepalen wanneer je je haar verlengt of volume toevoegt, dan kun je gaan voor de clip-in extensions.