WIMPEREXTENSIONS

Nooits meer een blote billen gezicht. Met wimperextensions kun jij zonder excuus zo de deur uit. Wij maken gebruik van de Silk haartjes van Perfect Eyelash. De extensions zijn van hoogwaardige kwaliteit. Tijdens de behandeling wordt op iedere natuurlijke wimper een wimperextensions geplaatst. Deze techniek heet One by One. De haartjes worden met een speciale wimperlijm bevestigd. De lijm is soepel en niet schadelijk voor je oog of eigen wimpers. Tijdens een behandeling worder zo'n 80 tot 120 extensions geplaatst,dit is afhankelijk per oog. Gedurende de wimperbehandeling lig je relaxt in een hebandel stoel met gesloten ogen. Even een rustmoment voor jezelf terwijl wij je ogen mooi maken. Na 1 tot 2 uur sta je weer buiten. Die mascara kun je dan weggooien. UIteraard krijg je van ons een wimperborsteltje mee met een nazorg brief. 

WENKBRAUWEN SHAPEN
Wenkbrauwen zijn het visitekaartje van ons gezicht. De juiste vorm en dikte is daarbij belangrijk. Het is niet altijd even gemakkelijk om dat zelf voor elkaar te krijgen. Daarom helpen we je graag met het vormen en perfectioneren van jouw eyecatchers. Wenkbrauwen karakteriseren het gezicht, om de juiste uitstraling te creeëren kijken we naar de vorm van het gezicht en naar de wensen die jezelf hebt. Door middel van een pincet, draad en wax geven we vorm aan je wenkbrauwen. Zelfs de kleinste donsharen worden pijnloos verwijderd voor een strak effect. Naast het in vorm brengen, kunnen we de wenkbrauwen verven voor een optimaal effect.

COOLIFTING, THE BEAUTY GUN
Tien jaar jonger na enkele minuten? Het lijkt onwaarschijnlijk. Toch is het mogelijk. Met CooLifting ga je pijnloos en resultaatgericht het ouder worden tegen.

 

Met het speciale 'pistool' schieten we onder hoge druk een krachtige CO2-straal met een zeer lage temperatuur op het gezichtsweefsel. Het toestel combineert CO2 huidverjonging met een infusie van peptiden, glycerine, hyalurenzuur en gehydroliseerde tarweproteïnen. Uiteraard is de behandeling geheel pijnloos. De druk en de temperaturen van de actieve stoffen worden technisch gecontroleerd.

 

Wat gebeurt er precies met de huid; er ontstaat vaatvernauwing en vaatverwijding, de stoffen worden door de koude en hoge druk direct goed opgenomen in het gezichtsweefsel en de microbloedomloop wordt gestimuleerd wat de aanmaak collageen en elastine activeert. De huid krijgt meer zuurstof.

 

Na één enkele sessie van ongeveer 5 minuten zie je direct resultaat. De huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Wanneer de behandeling vaker wordt uitgevoerd zal het verjongende effect langdurig aanhouden. CooLifting geeft intense huidverjonging en versteviging. Ga het ouder worden samen met ons tegen!

SPRAY TANNING

Het liefst behouden we onze gebronsde huid het hele jaar door. Helaas biedt het Nederlandse klimaat daar niet altijd mogelijkheid voor. Behoud je bruine tint nu met onze spray tanning. De kleur wordt op de huid aangebracht en blijft tien dagen zitten. De spray kan aangebracht worden op een gedeelte van het lichaam of op het hele lichaam. De producten die we gebruiken zijn natuurlijk en kunnen daarom geen kwaad voor de huid. Een zomers getinte huid zonder zon!

PROFESSIONEEL TANDEN BLEKEN

Wie wil geen stralende witte lach? In onze studio kun je je tanden laten bleken. Wie bieden 100% resultaat, werken veilig en pijnloos. Een glimlach die de wereld doet veranderen.